Met ons extra aanbod i.s.m. Passerelle vzw bieden we naast de reguliere lessen de kans aan dansers om te proeven van andere stijlen en technieken.

Deze workshops bieden elke danser de kans om zijn horizon te verruimen en een beter en vollediger danser te worden.

In de herfstvakantie komen Rebecca Fokkema en Sarah Vingerhoets voor een workshop klassiek en hedendaags.

Prijs: €12 per workshop

Opgepast, ledenbeheer is een volledig nieuw inschrijvingssysteem, je kan niet aanmelden met de gegevens van je bestaande login! Maak dus eerst een account aan op ledenbeheer om in te schrijven voor deze workshops.

Workshops klassiek
Rebecca Fokkema is een hedendaagse danser met een grote passie voor educatie. Na haar opleiding tot uitvoerend danser in ArteZ, Arnhem danste ze in verschillende hedendaagse producties oa. voor Andrea Boll, Lorenzo Borella, Dieter Defurne en Yasna Schindler. Ze ontwikkelde een eigen lesstijl waarbij de nadruk ligt op het ontdekken van de eigen mogelijkheden door middel van dansplezier. Sinds 2010 geeft ze les aan het MUDA Kunstencentrum waar ze bij de jongsten een sterke basis legt voor hun verdere dansopleiding. 
In de lessen van Rebecca zul je door het gebruik van ademhaling en verlengingen leren om groter te dansen. Je werkt aan een anatomisch gebruik van je lichaam en leert het meeste uit jouw lichaam te halen. Het belangrijkste van de lessen is het bewegen en genieten van dans!

Maandag 29-10-18: Workshop klassiek Rebbekka Fokkema
  • 13:30-15:30 Niveau beginners (basiservaring)
  • 16:00-18:00 Niveau semi-gevorderden
  • 18:30-20:30 Niveau gevorderden
Workshops hedendaags
Sarah Vingerhoets behaalde haar postgraduaat diploma hedendaagse dans aan de Northern School of Contemporary dance te Leeds, UK. Vervolgens werd ze aangenomen bij D.A.N.C.E. (Dance apprentice network across Europe), waar ze samenwerkte met choreografen Frédéric Flamand, Angelin Preljocaj, Wayne McGregor en William Forsythe. Terug in België bleek haar voorliefde voor danstheater goed aan te sluiten bij locatiewerk. Ze danst dan ook voornamelijk in de lucht en op locatie bij compagnies zoals Theater Tol, Cie Woest, Keski.e.space, Vloeistof en Originally Fake. Ze is reeds enkele jaren actief als docente en gaat, zowel in workshops als in vaste lessen, samen met de deelnemers op zoek naar hun eigen bewegingskwaliteit en fysicaliteit, met een focus op intentie.

Dinsdag 30-10-18: Workshop hedendaags Sarah Vingerhoets
  • 13:30-15:30 Niveau beginners (basiservaring)
  • 16:00-18:00 Niveau semi-gevorderden
  • 18:30-20:30 Niveau gevorderden
Prijs: €12 per workshop

Inschrijven via deze link

Opgepast, ledenbeheer is een volledig nieuw inschrijvingssysteem, je kan niet aanmelden met de gegevens van je bestaande login!
Maak dus eerst een account aan op ledenbeheer om in te schrijven voor deze workshops.