Inschrijvingen
Inschrijven in Polydans gebeurt online via de  leden login

Bestaande leden kunnen inschrijven vanaf maandag 4 juni om 21:00
De inschrijvingen voor nieuwe leden starten op maandag 11 juni om 21:00. 
De beschikbare lessen worden ook dan pas zichtbaar

Nieuwe leden kunnen zich alvast registeren via de leden login en alle nodige persoonsgegevens toevoegen. Deze zijn nodig voor de verzekering en alle verdere communicatie m.b.t. de lessen en de Polydansvoorstelling. Volg hiervoor de instructies op het filmpje hieronder.

Hou je gebruikersnaam en paswoord goed bij, dit heb je nodig bij verdere inschrijvingen, om persoonsgegevens aan te passen, attesten te downloaden, advies te raadplegen..

Let wel, wij aanvaarden geen inschrijvingen via mail of op de voicemail van Polydans. 

Inschrijven voor een tweede les in dezelfde discipline kan pas vanaf maandag 18 juni om 21:00.
Lesgeld op jaarbasis
Het lesgeld is op jaarbasis (incl. verzekeringen) van 10 september 2018  tot en met 1 juni 2019, ook voor wie later instroomt.

Kleuterdans & pre-kinderdans (3e kleuter en 1ste leerjaar): €€ 125,00

Kinderdans, hedendaags, klassiek & hiphop: € 185,00  
Klassiek ballet als tweede les:  + €€   50,00
Extra les hedendaags of hiphop: + €€ 105,00  

Iedere inschrijving is pas geldig na storting van het lesgeld op rekeningnummer BE35 1430 6850 4737 met duidelijke vermelding van de naam van de leerling + de les(sen).
Pas bij betaling wordt u als ingeschreven beschouwd.

OPGEPAST!
  • U kunt enkel annuleren per mail naar info@polydans.be
  • Indien u annuleert voor aanvang van de lessen wordt € 75 administratiekosten per lid aangerekend (€ 50 voor kleuterdans 3 en pré-kinderdans 1).
  • Eens de lessen begonnen zijn (10 september 2018) wordt er geen inschrijvingsgeld meer terugbetaald.
Een annulatie is enkel geldig als deze schriftelijk gebeurt op info@polydans.be

Op de mail die u ontvangt na inschrijving kan u alle informatie terugvinden. 
Wachtlijsten
Om de kwaliteiten van onze lessen te garanderen wordt het aantal plaatsen per les beperkt tot 20 voor kleuterdans, pré-kinderdans 1, hiphop 1 en klassiek ballet en 25 voor alle andere lessen. In geval van te veel inschrijvingen geldt het tijdstip van registratie op de website en de daaraan gekoppelde betaling op rekeningnummer BE 35 1430 6850 4737 van Polydans.

Als het maximum aantal leerlingen in een klas bereikt is, voegen we aan de klas de vermelding ´volzet met wachtlijst´ toe. U kunt zich dan nog inschrijven, maar er is geen garantie dat u bij de gewenste klas zal kunnen dansen. U schrijft zich dus best ook in voor een nog beschikbare les.  

Het doel van de wachtlijsten is het volgende: - als iemand wegvalt wordt de plaats ingenomen door de eerst wachtende. Indien u inschrijft op een wachtlijst, hoeft u nog niet te betalen. Wij contacteren u als er een plaats vrijkomt! Wachtlijsten worden aangehouden tot en met de herfstvakantie.