Inschrijvingen
De inschrijvingen voor het dansjaar 2018-2019 starten vanaf maandag 28 mei 2018 voor bestaande leden

Inschrijven bij Polydans gebeurt online via deze link.

Bestaande leden kunnen inloggen met hun login en paswoord. De inschrijvingen verlopen ook dit jaar gespreid. We hopen hiermee ouders met meerdere kinderen een hoop stress te besparen. Hieronder vind je de planning van inschrijvingen.

Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf maandag 11 juni 2018, zij kunnen zich alvast registeren en alle nodige persoonsgegevens toevoegen. Deze zijn nodig voor de verzekering en alle verdere communicatie m.b.t. de lessen en de Polydansvoorstelling. Volg hiervoor de instructies op het filmpje onderaan de pagina.

Hou je gebruikersnaam en paswoord goed bij, dit heb je nodig bij verdere inschrijvingen, om persoonsgegevens aan te passen, attesten te downloaden, advies te raadplegen...

Voor vragen of meer info kan u terecht op het nummer 056/25 50 76 (tijdens de kantooruren)

Let wel, wij aanvaarden geen inschrijvingen via mail of op de voicemail van Polydans.

spreiding inschrijvingen 2018-2019
Lesgeld op jaarbasis
Het lesgeld is op jaarbasis (incl. verzekeringen) van 10 september 2018  tot en met 1 juni 2019, ook voor wie later instroomt.

Kleuterdans & pre-kinderdans (3e kleuter en 1ste leerjaar): €€ 125,00

Kinderdans, hedendaags, klassiek & hiphop: € 185,00  
Klassiek ballet als tweede les:  + €€   50,00
Extra les hedendaags of hiphop: + €€ 105,00  

Iedere inschrijving is pas geldig na storting van het lesgeld op rekeningnummer BE35 1430 6850 4737 met duidelijke vermelding van de naam van de leerling + de les(sen).
Pas bij betaling wordt u als ingeschreven beschouwd.

OPGEPAST! Indien u schriftelijk en met een grondige reden annuleert vóór aanvang van de lessen wordt € 75 administratiekosten per lid aangerekend (€ 50 voor kleuterdans 3 en pré-kinderdans 1).
Eens de lessen begonnen zijn (10 september 2018) wordt er géén inschrijvingsgeld meer terugbetaald.

Een annulatie is enkel geldig als deze schriftelijk gebeurt op info@polydans.be

Op de mail die u ontvangt na inschrijving kan u alle informatie terugvinden. 
Om de kwaliteiten van onze lessen te garanderen wordt het aantal plaatsen per les beperkt tot 20 voor kleuterdans, pré-kinderdans 1, hiphop 1 en klassiek ballet en 25 voor alle andere lessen. In geval van te veel inschrijvingen geldt het tijdstip van registratie op de website en de daaraan gekoppelde betaling op rekeningnummer BE 35 1430 6850 4737 van Polydans.

Als het maximum aantal leerlingen in een klas bereikt is, voegen we aan de klas de vermelding ´volzet met wachtlijst´ toe. U kunt zich dan nog inschrijven, maar er is geen garantie dat u bij de gewenste klas zal kunnen dansen. U schrijft zich dus best ook in voor een nog beschikbare les.  

Het doel van de wachtlijsten is het volgende: - als iemand wegvalt wordt de plaats ingenomen door de eerst wachtende. Indien u inschrijft op een wachtlijst, hoeft u nog niet te betalen. Wij contacteren u als er een plaats vrijkomt! Wachtlijsten worden aangehouden tot en met de herfstvakantie.   


Wachtlijsten