Polydans
Polydans

KLEDIJ

Voor de lessen kinderdans en hedendaagse dans dragen we comfortabele kledij. Een losse trainingsbroek of legging met een t-shirtje. Een extra t-shirtje of truitje met lange mouwen kan handig zijn voor de grondoefeningen. We dansen op blote voeten.

Voor de lessen hiphop dezelfde kledij met schoenen. Het mogen niet dezelfde schoenen zijn waarmee de dansers bij de dansles aankomen. Ze moeten dus altijd een extra paar schoenen meehebben.

Tijdens het dansen geen losse haren, zorg dat alles altijd mooi vast blijft.

Voor de lessen klassiek ballet dragen we een balletpak (kleur naar keuze) met roze balletkousen (met voeten). Aan de voeten roze canvas balletschoenen. De haren worden netjes opgestoken in een dotje.

COMMUNICATIE

Vanaf het schooljaar 2019-2020 verloopt de communicatie (inschrijvingen, mails, advies,...) met de Polydans leden volledig vanuit het nieuwe systeem Ledenbeheer.

  • E-mails van je lesgever komen van info@polydans.be in je mailbox. Deze emails zijn ook terug te vinden op je Ledenbeheer account bij communicatie. Alle rechtstreekse mailadressen van de lesgevers kan je terugvinden bij de lesgeversinfo
     
  • Na het inloggen op Ledenbeheer krijg je in een handig overzicht te zien welke lessen er aankomen. Je kan je kalender steeds raadplegen voor up-to-date informatie over de geplande sessies.
     
  • Een attest voor de mutualiteit is eveneens op je profiel pagina te vinden.
     

Een uitgebreide handleiding voor het gebruik van Ledenbeheer is hier terug te vinden.

ATTEST MUTUALITEIT

De meeste mutualiteiten geven een tegemoetkoming op het inschrijvingsgeld. Polydans kan hiervoor een officieel attest bezorgen.

Met je eigen log-in en paswoord kan je dit attest van inschrijving en betaling via Ledenbeheer zelf downloaden en printen.
Let wel, het attest is pas beschikbaar nadat alle lessen volledig zijn betaald en goedgekeurd.

Fiscale attesten zijn niet mogelijk voor de lessen op jaarbasis bij Polydans, maar wel voor de extra workshops en danskampen. Check het extra aanbod!

VERZEKERING

De verzekering van onze leden loopt via Danspunt

Onderstaand kan u het " ongevallenformulier " downloaden. Deze kan nodig zijn in het geval u zich in de les blesseerde en pas bij thuiskomst hinder ondervindt.  
Het is belangrijk deze documenten in te vullen binnen de 7 dagen na het ongeval. Deze moeten door uw geneesheer en de polydansleerkracht (aanwezig tijdens het ongeval) getekend worden.

U dient zelf de papieren op te sturen naar:  

Danspunt
Sint Salvatorstraat 18a
9000 Gent
lut@danspunt.be
09 269 45 30  

voor meer informatie: " Dossierbehandeling en hoe een ongevallenformulier invullen "  
voor verdere vragen: info@polydans.be

UITPAS

UITPAS is een spaar -en voordelenkaart voor IEDEREEN!

1)    Je kan punten sparen als je deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten over heel Vlaanderen. Als lid van Polydans ontvang je alvast 15 punten op je UiTPAS. De verzamelde punten kan je omruilen voor leuke voordelen.

2)    Daarnaast is het ook een voordelenkaart voor mensen die het financieel niet breed hebben. Inwoners van Kortrijk* met het statuut Verhoogde Tegemoetkoming hebben recht op een UiTPAS met voordeeltarief en krijgen 80% korting op deelname aan vrijetijdsactiviteiten.

Hoe kan ik de punten sparen?
In september zal er een mobiele Uitpas-scanner in onze dansstudio staan. Aan de start van het dansjaar krijg je de kans om punten te sparen!

NOOT! Leden dienen vooraf aan de inschrijving een UiTPAS aan te schaffen in het Stadhuis, Bibliotheek Kortrijk, Wijkcentra, Sportcentrum Lange Munte, ...  Meer info: https://www.kortrijk.be/uitpas

* Woon je buiten Kortrijk informeer in uw gemeente.

FOTOMATERIAAL

Er worden foto's genomen en gefilmd in onze lessen en op onze voorstellingen. Indien u bezwaar heeft dat deze beelden worden gebruikt op onze sociale media en onze website, gelieve ons daarvan schriftelijk op de hoogte te stellen.

info@polydans.be

Volg Polydans op Instagram

Studio's

De Polydanskapel
Passionistenlaan 1A
8500 Kortrijk

Studio 4
Passionistenlaan 1A
8500 Kortrijk
volg ons op Facebook en Instagram

volg ons op Facebook en Instagram

© Polydans 2021